Kunstlift

Jonge, startende, veelbelovende kunstenaars kunnen van
De Spanschroef een KunstLift krijgen.

KunstLift heeft als missie een professionele brug te slaan voor jonge beginnende kunstenaars uit de streek. KunstLift is een totaal pakket. Er is duidelijk behoefte aan begeleiding, advies en promotie voor de verdere ontwikkeling van jonge kunstenaars. De Spanschroef verzorgt de marketing, opening en in samenwerking met lokale kunstenaars en ondernemers krijgt de jonge veelbelovende kunstenaar ondersteunende adviezen en promotie.

Schilderijen

In de winkel zijn verschillende stijlen kunst aanwezig,
van modern tot klassiek.

Iris Compiet - kunstenaar en illustrator
Iris haar voorliefde voor het fantastische blijkt duidelijk uit de onderwerpen in haar werk. Voor haar is het illustreren als het openen van deuren naar andere werelden.

Iris heeft intussen in binnen- en buitenland talloze verhalen voorzien van illustraties. In onze winkel zijn verschillende originele werken en giclées van Iris te koop en daarnaast ook haar eigen schetsboeken.

Etsen Hulst
In de winkel zijn verschillende werken van Hulst verkrijgbaar. Zoals de werken van Bart Reindersma. Bart heeft van een aantal bekende plekken in de binnenstad van Hulst etsen gemaakt, deze zijn exclusief bij ons in de winkel te koop.
Ferdy Remijn - illustrator
Ferdy maakt tekeningen van wilde dieren en vreemde elementen uit de natuur. In zijn werk zoekt Ferdy continu naar balans en eenvoud.

Zijn werken zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar, zowel kunstprints, ansichtkaarten en tassen.

Ben u nieuwsgierig geworden naar onze kunstcollectie?

Bezoek onze galerie die aan de winkel grenst.

Contact